Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Χίλιες και Μία Πανχρήσιμες Παγκόσμιες Ημέρες

Τι ασχετίλα και αμάθεια υπάρχει στον κόσμο, Θεέ μου! Να μη γνωρίζουμε πια τις παγκόσμιες μέρες! Απαράδεκτον! Λοιπόν, ας μάθουμε τις βασικές.




Η Doris Day στο "Τeacher's Pet", 1958 του George Seaton



Ιανουάριος


1 Ιανουαρίου: Πρώτη μέρα του Χρόνου για τους χριστιανούς και συμβατική αρχή ημερολογιακής χρονιάς παγκοσμίως (Λέμε ωραία πράγματα και κάνουμε ό,τι μας αρέσει για να μπει καλά η χρονιά. Αποφεύγουμε τους γρουσούζηδες και δεν ανοίγουμε τηλεόραση για να δούμε τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ., όπως φέτος)
3 Ιανουαρίου: Ημέρα για την επιβίωση των Ογκόνι (Οι Ογκόνι είναι φυλή στο Δέλτα του ποταμού Νίγηρα, ω αδαείς!)
6 Ιανουαρίου: Παγκόσμια ημέρα του φ και του χρυσού κανόνα. (Λύνουμε εξισώσεις, διαβάζουμε μαθηματικά και αν θρησκευόμαστε βουτάμε στα παγωμένα ύδατα να πιάσουμε το σταυρό. Αν μας κουτσουλήσει περιστέρι, όπως τον κ. Καρατζαφέρη πριν από κάποια έτη, το θεωρούμε ευλογία του Αγίου Πνεύματος)



Φεβρουάριος

4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου (Βάζουμε banners κατά του καρκίνου στο ιστολόγιό μας)
10 Φεβρουαρίου: Ημέρα ασφαλέστερου Ίντερνετ (Δε μας πιάνουν ιοί)
14 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα των Ερωτευμένων (Τα ακουμπάμε στα λουλουδάδικα, στα κοσμηματοπωλεία, στα ζαχαροπλαστεία και λέμε στην αγάπη μας πόσο την αγαπάμε. Επίσης, τρέχουμε σε κάθε ιστοσελίδα και λέμε "Happy Valentine's Day!")
20 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα της Συμμετρίας (Ό,τι κάνουμε το κάνουμε συμμετρικά)
21 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας (Φτιάχνουμε γλυκά για να ευφράνουμε τη γλώσσα της μανούλας μας)


Μάρτιος

Η πρώτη Παρασκευή του Μαρτίου είναι ημέρα προσευχής σε 170 περίπου χώρες. (Να γενικευτεί. Μόνο η προσευχή μας σώζει).
8 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (Οι άντρες λένε χρόνια πολλά στις γυναίκες. Οι γυναίκες λένε τους άντρες "σωβινιστικά γουρούνια" και βγαίνουν με γυναικοπαρέες σε μπαράκια για οφθαλμόλουτρα)
11 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο (Αν μας έρθει κάποιος στο blog μας και μας βρίσει τη μάνα, τον πατέρα και τα θεία μας δε σβήνουμε τα σχόλια, αλλά τα αφήνουμε στη μόστρα).
15 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Καταναλωτή (Σπάμε τα νεύρα του κάθε πωλητή ρωτώντας πληροφορίες για κάθε προϊόν)
21 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Ύπνου / Παγκόσμια ημέρα της Ποίησης / Παγκόσμια ημέρα Ενέργειας / Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού (Τη μισή μέρα γράφουμε στίχους και την άλλη μισή κοιμόμαστε για να μη σπαταλάμε ενέργεια και να αποφύγουμε να γίνουμε ρατσιστές)
22 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Νερού (Πίνουμε από 8 - 12 ποτήρια νερό για να αποτοξινωθούμε από τα ξίδια των υπόλοιπων 364 ημερών του έτους)
23 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της Μετεωρολογίας (Βλέπουμε Δελτίο Καιρού στο STAR με την Πετρούλα)
24 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της φυματίωσης (Κανονίζουμε τσεκάπ με τον πνευμονολόγο μας)
27 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του Θεάτρου (Βγάζουμε ποστάκια για το Θέατρο στο blog μας για να δείξουμε πόσο κουλτουριάρηδες είμαστε)
30 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα της αντισύλληψης (Η αστυνομία δε συλλαμβάνει κανέναν. Κάντε ό,τι σας γουστάρει)


Απρίλιος

2 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου (Αγοράζουμε τον "Ερωτευμένο Ιππόκαμπο" της υποφαινομένης)
7 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα Υγείας (Κλείνουμε ραντεβού στο ΙΚΑ)
22 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα της Γης (Ψάχνουμε για τα κατάλληλα widgets και λέμε όποια παπαριά μας κατέβει στο κεφάλι για τη γη. Επίσης, βάζουμε τα παιδιά να δείξουν όλη τους τη δημιουργική φαντασία ζωγραφίζοντας την Υδρόγειο που να την αγκαλιάζουν παιδιά ή την Υδρόγειο με καρδούλες και smilies)
23 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα του Βιβλίου και των Πνευματικών Δικαιωμάτων (Μηνύουμε όσους μας έκαναν λογοκλοπή)
24 Απριλίου: Ημέρα υπέρ των Αρμενίων (Αμολάμε μερικά δακρύβρεχτα για τη γενοκτονία των Αρμενίων και αν είμεθα μαθηταί του ευγενούς διδασκάλου Λιακόπουλου, αλλάζουμε τα φώτα στο δίκτυο σε κάθε Τούρκο ή Τουρκόφιλο)
29 Απριλίου: Παγκόσμια ημέρα του Χορού (Λέμε ότι ο χορός απελευθερώνει το σώμα μας και τα ένστικτά μας και γενικώς περπατάμε με χορευτικές κινήσεις, φέρνοντας ενίοτε χαριτωμένες γυροβολιές στο δρόμο ή κάνουμε πιρουέττες, αναλόγως του υποβάθρου μας)



Μάιος

2η Κυριακή του Μαΐου: Ημέρα της Μητέρας (Δε βρίζουμε τη μάνα μας και βγάζουμε διάφορα μελό ποστάκια στο ιστολόγιό μας για την καρδιά της μάνας και κάνουμε την αυτοκριτική μας βοώντες "αχ, τι σου κάνω, μάνα μου!" )
1 Μαΐου: Εργατική Πρωτομαγιά (Συγκεντρωνόμαστε στο Πεδίον του Άρεως πανέτοιμοι για την πορεία. Φτιάχνουμε στεφάνια από λουλούδια και πιάνουμε και το μαγιόξυλο)
3 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα της ελευθερίας του τύπου (Κατεβάζουμε σε PDF το Χάρτη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ιστολογούμε σαν τρελοί)
9 Μαΐου: Ημέρα της Ευρώπης (Προαιρετική για τους Ευρωσκεπτικιστές, οι οποίοι μπορούν να λένε από το "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ", μέχρι και να διαβάζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη ταυτίζοντας την Ευρώπη με την Πόρνη Βαβυλώνα και τη Συνθήκη του Σένγκεν με το Θηρίο)
15 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα της Οικογένειας (Κομμένες οι έξοδοι με την αμαρτωλή μας σχέση σήμερα. Είμαστε οικογενειάρχες)
17 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα των επικοινωνιών (Στέλνουμε SMS σε όλους. Είναι πάμφθηνα)
18 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα των Μουσείων και Μνημείων (Τσάμπα είσοδος στα Μουσεία. Παίρνουμε τα ολέθρια λάθη μας απ' το χεράκι και τα πάμε στο Μουσείο, αλλιώς θα μας ρημάξουν στη γκρίνια)
21 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Διαβάζουμε πολιτιστικά για να είμαστε in)
25 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα των Τζεντάι (Να δείτε τον Πόλεμο των Άστρων να τους μάθετε, ω πανάσχετοι!)
31 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος (Kάνουμε τσατάλια τα νεύρα των φίλων μας καπνιστών με τρίωρο κήρυγμα για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος)

Ιούνιος

3η Κυριακή του Ιουνίου: Ημέρα του Πατέρα (Δείχνουμε πυγμή σε όποιον μας βρίζει τον πατέρα και ύστερα πάμε και βρίζουμε τον πατέρα μας, όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει)
5 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος (Φυτεύουμε δεντράκια σε πλατείες και δηλώνουμε εθελοντές αναδάσωσης)
12 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας (Δεν αγοράζουμε γαρδένιες απ' τα γυφτάκια και πάμε και κάνουμε κήρυγμα στους γονείς τους για την τρομερή ανευθυνότητα που δείχνουν για τον ψυχικό κόσμο του παιδιού)
14 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα Αιμοδοσίας (Λέμε στον κολλητό μας γιατρό να μας δώσει μια βεβαίωση ότι δώσαμε αίμα και δεν πάμε δουλειά)
17 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της ξηρασίας (Ποτίζουμε τη ρημάδα τη γλάστρα που κοντεύει να ξεραθεί και πετάμε απ' το μπαλκόνι τις ήδη ξερές που τις έχουμε αφήσει στην ίδια θέση καμιά δεκαριά χρόνια)
20 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα Προσφύγων (Όχι σήμερα σιχτίρια στους πρόσφυγες. Υπάρχουν και οι άλλες μέρες του χρόνου)
26 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών / Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης σε Θύματα Βασανισμού (Εδώ το θέμα είναι πολύπλοκο, γιατί δύσκολο να αποφύγεις τα ναρκωτικά αν κάνεις και αλληλεγγύη στα θύματα βασανισμού)

Ioύλιος

2 Ιουλίου: Παγκόσμια ημέρα των Συνεταιρισμών (Φτιάχνουμε off-shore εταιρίες)
11 Ιουλίου: Παγκόσμια ημέρα των Πληθυσμών (Γενικώς. Τελοσπάντων, όλοι εορτάζουμε)
20 Ιουλίου: Εθνική ημέρα παγωτού στις ΗΠΑ (Αν είμαστε αμερικανόφιλοι τρώμε παγωτά. Αν δεν είμαστε, κάνουμε αποχή απ' το παγωτό και πορείες για την κατάργησή του)

Αύγουστος

8 Αυγούστου: Παγκόσμια μέρα φιλίας (Κοινωνικοποιούμαστε και γραφόμαστε αναγνώστες σε όποια ιστολόγια μας ανεβάζουν την αναγνωσιμότητα. Λέμε καλημεροκαλησπέρες ολούθε και τονίζουμε πόσο μας αρέσουν όλοι και πόσο τους αγαπάμε)
9 Αυγούστου: Παγκόσμια ημέρα των Αυτοχθόνων Λαών (Ποικίλες προτάσεις: Φωτογραφίζουμε τα τελευταία δείγματα Ινδιάνων της Αμερικής, Καλάς Αφγανιστάν, Αβοριγίνων Αυστραλίας κ.ο.κ. για τυχόν μελλοντικές ανθρωπολογικές μελέτες και ανασκόπηση της Ιστορίας των φυλών των Ανθρωπιδών)
12 Αυγούστου: Παγκόσμια ημέρα της Νεότητας (Δε βαριέσαι, όλοι οι καλοί χωράμε)
23 Αυγούστου: Παγκόσμια ημέρα κατά του σκλαβοπάζαρου (Υπάρχει σήμερα σκλαβοπάζαρο; Κοίτα να δεις, τι μαθαίνεις φίλε μου!)



Σεπτέμβριος

4 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα της σοκολάτας (Ξεσκιζόμαστε στις σοκολάτες, ιδίως αν μας λείπουν φερορμόνες τις οποίες δεν δυνάμεθα να παράξουμε μέσω σεξ)
8 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του αναλφαβητισμού (Ευκαιρία να βάλουμε εκείνη τη γιαγιά να μας γράψει το κτηματάκι και να μας υπογράψει με σταυρό)
16 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα προστασίας του όζοντος (Πετάμε όλα τα σπρέι και τα ηλεκτρικά ψυγεία και αγοράζουμε του πάγου)
21 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης (Της Ειρήνης Παππά, Ειρήνης της Αθηναίας, Ειρήνης Σκλήβα κλπ)
22 Σεπτεμβρίου: Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο / Παγκόσμια ημέρα γενεθλίων του Μπίλμπο και του Φρόντο Μπάγκινς -ξεστραβωνόμαστε και με λίγο Τόλκιν - (Πάμε με τα πόδια στη χώρα της Μόρντορ να καταστρέψουμε το δαχτυλίδι που είναι η πηγή των δεινών μας)
25 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα των κόμιξ (Τη βγάζουμε με Αστερίξ και Τιραμόλα)
26 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα της ναυτιλίας (Κάνουμε ιστιοπλοΐα με το κότερό μας)
27 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού (Γιορτάζει η ΝΔ)
28 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα της Θάλασσας (Μετά τη γιορτή της ΝΔ πάμε ομαδικώς να φουντάρουμε στη θάλασσα)
30 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια μέρα τσίχλας (Αγοράζουμε καμιά εικοσαριά γεύσεις και μηρυκάζουμε. Στο τέλος τις κολλάμε στο κάθισμα των Μ.Μ.Μ.)


Οκτώβριος

1 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα Μουσικής / Τρίτης Ηλικίας (Τα συνδυάζουμε. Οργανώνουμε ομάδες από διάφορους χαζοχαρούμενους και παίζουμε μουσική στα ΚΑΠΗ)
4 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα των ζώων (Στέλνουμε συνδρομές στη WWF και γράφουμε ποστ για την άθλια μεταχείριση των ζώων υπό απεχθών υπανθρώπων προτείνοντας τα ζώα που βασανίζουν ζώα να καούν ζωντανοί στην Πλατεία Συντάγματος)
5 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα των δασκάλων (Τα γλειφτράκια της τάξης κάνουν δώρα στη δασκάλα δουλεύοντάς την κανονικά με την "παιδική ευαισθησία" τους κι αυτή χαζοχαίρεται)
9 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα των Ταχυδρομείων (Όχι των ληστειών τους, μην τα μπερδεύουμε)
10 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της θανατικής ποινής (Δεν ισχύει για τις κατσαρίδες)
11 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα μείωσης ζημειών από φυσικές καταστροφές (Βλακείες. Η μεγαλύτερη μείωση ζημειάς από φυσικές καταστροφές ήταν ότι τη μέρα αυτή γεννήθηκα!)
16 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα Διατροφής (Ψαχνόμαστε με υγιεινές διατροφές, οικολογικά προϊόντα και χορτοφαγία και τα ακουμπάμε στα μαγαζιά με τα αντίστοιχα είδη τρεις φορές πάνω της κανονικής τιμής)
17 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της φτώχειας (Βγαίνουμε στην επαιτεία μπας και εξαλείψουμε τη φτώχεια μας. Οι πλούσιοι βγάζουν πόστερ για την εξάλειψη της φτώχειας και μας ζητούν την ψήφο μας για να σώσουν τον πλανήτη απ' το Λιμό)
20 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης (Οι γυναίκες στην κλιμακτήριο καλό είναι να φροντίσουν να βρουν έναν νεαρό εραστή. Αυτός θα πίνει γάλα για την ανάπτυξη κι εκείνες για την οστεοπόρωση)
27 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα Ίντερνετ / Παγκόσμια ημέρα της Οπτικοακουστικής μας κληρονομιάς (Σερφάρουμε τα πιο απίθανα date-channels του διαδικτύου και αγοράζουμε απ' το E-bay. Αρκεί. Η οπτικοακουστική μας κληρονομιά δεν τρώγεται και σιγά μην ψάχνουμε ηχογραφήσεις και ολογράμματα των Αυστραλοπιθήκων.)
31 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα της Αποταμίευσης / Ηalloween (Ημέρα που ντυνόμαστε μάγισσες και φαντάσματα και ανάβουμε κεριά σε κολοκύθες. Βασικά όμως σκιαζόμαστε, διότι δεν υπάρχει σάλιο να αποταμιεύσουμε)

Νοέμβριος


14 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη (Κακό πράγμα ο διαβήτης, προκαλεί και ανικανότητα)
16 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα υπέρ της ανοχής (Ανοχής είπαμε, όχι Οίκου Ανοχής)
20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα του παιδιού (Μία απ' τις πολλές)
21 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα της τηλεόρασης (Και της τηλεθέασης)
25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Κινηματογράφου (Κατεβάζουμε από το δίκτυο τσάμπα τσόντες)
29 Νοεμβρίου: Ημέρα υπέρ των Παλαιστινίων (Και κατά των Εβραίων)


Δεκέμβριος

1 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS (Η άγνοια σκοτώνει - μάθε και προφυλάξου)
2 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά της Σκλαβιάς (Και κατά της Μισθωτής Εργασίας)
3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Α.Μ.Ε.Α. (Δείχνουμε και εδώ την ευαισθησία μας με ποστ και widgets)
4 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκών (Παίζουμε ναρκαλιευτή στο Πισί)
9 Δεκεμβρίου: Ημέρα κατά της Διαφθοράς (Ευτυχώς που θεσπίστηκε και βοηθιόμαστε!)
10 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων / Διεθνούς Αμνηστείας (Έχουν και οι άνθρωποι δικαιώματα. Όχι μόνο οι κορμοράνοι στον Περσικό Κόλπο)
11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού / Ημέρα των Βουνών (Αφήνουμε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους κι εμείς παίρνουμε τα βουνά).
12 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά των κλιματολογικών αλλαγών (Κρατάμε στο διαμέρισμα σταθερή τη θερμοκρασία του θερμοστάτη)
18 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Μετανάστη (Επειδή ούτε και το να πάρουμε τα βουνά μας σώζει αποφασίζουμε να μεταναστεύσουμε ομαδικώς είτε εις τόπον χλοερόν ένθα απέδρα πάσα οδύνη λύπη ή στεναγμός ή σε άλλον πλανήτη, αν βρούμε κανέναν έρημο)




Τέλος, παγκόσμια ημέρα "γιατί δε φοράς κράνος;" μπορούν να είναι όλες οι μέρες του χρόνου, κατά την κρίσιν παντός διανοητού που σέβεται τον εαυτό του.



© Ελένη Καλλιανέζου, Vejen 23 Mαρτίου 2009

Update 4 Aπριλίου 2009 αφιερωμένη στον Τακούλη, που ζήτησε να μάθει αν υπάρχει παγκόσμια ημέρα του σεξ: Το Σαν Σήμερα.gr στη λεπτομερέστατη λίστα του μπορεί να μη δίνει παγκόσμια ημέρα του σεξ, αλλά δίνει παγκόσμια ημέρα οργασμού στις 8 Αυγούστου και παγκόσμια ημέρα πεολειχίας στις 14 Μαρτίου. Αγόρια, τις άλλες μέρες χάσατε!

buzz it!

17 σχόλια:

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Τέλος:
"παγκόσμια ημέρα "γιατί δε φοράς κράνος;" μπορούν να είναι όλες οι μέρες του χρόνου.."

Άψογη η παρουσίαση:)
Αλλα στο τελευταίο δίνεις ρέστα!!

Ο Ασκαρ δεν φορά κράνος καμία μέρα του χρόνου!
Τι κάνει πάλι στο τσακούτι το "καρφί";

Ρίχτου!

Αστερόεσσα είπε...

Κι εσύ, βρε καρφωτήρι γιατί καρφώνεις το καρφί;

Και... κράνος γιατί δε φοράς;

pølsemannen είπε...

Επιτέλους!

Κάποιος έπρεπε να βοηθήσει εμάς τους καναπεδοακτιβιστές ιστολόγους!

Να 'σαι καλά Αστερόεσα μου, τώρα με τον μπούσουλά σου, μπορώ να βάζω (και να βγάζω) τα κατάλληλα μπανεράκια και ποστάκια, όταν και μόνο όταν είναι πρέπον!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ξέχασες την "παγκόσμια ημέρα Ολυμπιακού" στις 22 Μαρτίου!
Βέβαια, πρόκειται περί κινητής εορτής καθώς κάθε χρόνο εορτάζεται νωρίτερα!
Του χρόνου θα κάνουμε την φιέστα τα Χριστούγεννα...

Αστερόεσσα είπε...

@ pølsemannen,
Ευχαριστώ θερμώς! Τις τιμητικές πλάκες της ευεργέτιδος τις δέχομαι καθ' εκάστην ώρες γραφείου. :)


@ Ασκαρδαμυκτί,
Χίλια συγγνώμη για την παράλειψή μου! Θα συμπεριλάβω την εορτήν αφού μάθω και την Παγκόσμια Ημέρα για τη Δόξα Δράμας.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Μόνο ο pølsemannen τόχει προβλέψει, το κράνος!
Αλλά έχει κι΄αυτό τα προβλήματά του.
Φυτρώνουν κέρατα:D

Αστερόεσσα είπε...

Α, τους κακόμοιρους τους μηχανόβιους! :(

b|a|s|n\i/a είπε...

εύγε! για την μάζωξη και την πληροφορία!
(παγκόσμια μέρα της παγκόσμιας μέρας δεν υπάρχει ακόμα;)

Αστερόεσσα είπε...

Nα τη θεσπίσουμε στους μήνες που έχουμε λιγοστές! Και να διεκδικήσουμε όλες τις παγκόσμιες ημέρες ως αργίες μετ' αποδοχών! :D

Αστερόεσσα είπε...

Καλά μιλάμε πλουτίζω το ποστ συνεχώς!
Στόχος μου να καλύψω όλες τις μέρες του χρόνου!

takis είπε...

Παγκόσμια μέρα για άγριο και αχαλίνωτο σεξ δεν είδα...

Δεν πιστεύω να υποφέρουμε για αυτό ε?

Αστερόεσσα είπε...

To σκέφτηκα, ρε Τάκη, λόγω τιμής!

Και πάω μέχρι και στις Yahoo questions και στο answers.com και ρώτησε ένας καψερός αν υπάρχει παγκόσμια ημέρα του σεξ και βγήκαν κάποιοι ειδήμονες παπάρες και του λένε:
"Ημέρα του σεξ μπορεί να είναι κάθε μέρα".

Άκου να δεις πράματα, φίλε μου!!!

takis είπε...

Χα, χα..άκου κάθε μέρα!..
σαν κάποιον ήρωα του Χ. Μίλλερ στον Τροπικό του Καρκίνου, αν θυμάμαι,..που σε σχετική συζήτηση έλεγε κάθε μέρα ναί, αλλά 3 φορές την ημέρα..
και η ατάκα απάντηση ήταν κάθε μέρα, 3 φορές την ημέρα και 3 φορές τη φορά!....
(μη με ρωτάς γιατι 3 και οχι παραπάνω!..)

Που θα μας πούνε εμάς για μέρες..
οι παπάρες..

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Παγκόσμια ημέρα νερού, σήμερα.
Μπανιαριστείτε και ετοιμαστείτε!
Ρίξε και ένα μπουγέλο στον Ασκαρδά, στο τσατοκούτιον!
Μόνο νερό σήμερα, Λενάκι. Τίποτα άλλο!

Αστερόεσσα είπε...

@ Βράστα, Τάκη :)


@ Τα μπέρδεψες, Σπίθα!
Προχτές ήταν η μέρα νερού. Σήμερα είναι η μέρα κατά της φυματίωσης. Ακούμε Κάλλας στην Τραβιάτα του Βέρντι και στη Μποέμ του Πουτσίνι να βήχει και μετά να σβήνει στο νεκροκρέβατό της ερωτευμένη.

Αστερόεσσα είπε...

Και δεν μπουγελώνω τον Άσκαρ σήμερα, αλλά τον Προφήτη! :D

Όχι όλο τους ίδιους και τους ίδιους!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Δεν είναι όλοι το ίδιο, Ελενίτσα!
Ο Ασκαρ είναι και ασκητής κατά περιόδους.
Τώρα έχουμε Σαρακοστή και μπαίνει στο τσατοκούτι για να ασκητέψει και όχι να αλητέψει!
Ένα μπουγέλο νερό θα το ήθελε για να ξεδιψάσει:)

Ο προφήτης είναι εστετ και μπουρζουάς, κατά πως λέει και δεν είναι "πρέπον" το μπουγέλο.
Συγκρατήσου γιατί είναι παρεξηγιάρης:)